Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас


Допълнителна информация

Тип: Детски градини, занимални

Описание / Информация

Ако смятате, че училищните занимални не осигуряват необходимото внимание и помощ на детето Ви, заповядайте в Образователно-занимателен център "Палитра".
Ние работим с малка група деца и се стараем да създаваме приятна атмосфера, изградена на взаимно доверие и уважение. Децата имат възможност да получат насоки при подготовката на уроците и домашните си, както и да попълнят пропуските си по различните учебни предмети. Ежедневно са предвидени допълнителни занимания и упражнения по български език и литература, английски език и математика.
Разбира се, децата имат време да отдъхнат и да се занимават с различни образователни игри и групови дейности, които да стимулират по-добрата комуникация помежду им и да направят следобеда им по-приятен. При всяка удобна възможност учим учениците да са сръчни и да използват въображението си чрез различни приложни дейности. В близост до центъра се намира детска площадка, на която децата могат да играят винаги, когато времето го позволява.
В център „Палитра“ ценим индивидуалността и възможностите на всяко дете като всекидневно се опитваме да го мотивираме да показва най-доброто, на което е способно, както и да се учи да се справя със затрудненията при изучаването на учебния материал. С внимание и усмивка сме готови да стигнем по-близо до сърцето на всеки малчуган и да направим всекидневието му по-забавно.
Ежедневно поддържаме контакт с родителите като се съобразяваме с техните насоки по кои предмети детето трябва да се упражнява повече. Обсъждаме поведението, напредъка и затрудненията, с които се сблъсква всеки ученик.
От понеделник до петък - от 13:00 до 18:00 часа.

Подобни обявиДетска забавачница… от palit на 27 Oct 2014

230.00 лв.


Уроци по… от palit на 04 Nov 2014

36.00 лв.


Частна детска… от palit на 12 Mar 2015

1.00 лв.

230.00 лв.


Оферти на цената: 0 Вижте всички »
Добавена: 28 Nov 2014 11:59
Преглеждания: 241

Реклама

Информация за контакт


Град: София
Име и телефон за контакт: Наташа Иванова
Email адрес:
Докладвай за нередност