Детска забавачница за деца от 3 до 6 години


Допълнителна информация

Тип: 0

Описание / Информация

Полудневна детска забавачница за деца от 3 до 6 години в център „Палитра”

Благодарение на спокойната и приветлива атмосфера децата могат да разкрият индивидуалността и потенциала си. На всеки техен любопитен въпрос се отговаря с внимание и търпение като се акцентира колко е важно да сме добри един с друг и да се учим, за да имаме успех в живота.

Включени са различни дейности, които стимулират сетивата на децата и подобряват техните говорни и моторни умения. Ежедневно се подготвят занимания, с които малчуганите научават по нещо ново в заобикалящия ги свят – животните, растенията, цветовете, семейството, различните професии и задължения, които всеки има у дома. Всеки ден е различен и изпълнен както с образователни игри и дейности, така и с време за забавление и отмора на малките съкровища. Освен стандартните образователни направления дейността се обогатява и чрез занимания по английски език.

Екипът на Образователно-занимателен център "Палитра" знае колко важно е за родителите, децата им да бъдат обградени с внимание и да прекарват ежедневието си в насърчаваща и сигурна обстановка. С професионализъм, разбиране и желание те са готови да превърнат деня на най-малките в неповторимо преживяване, което те ще искат да опитат отново и отново.

От понеделник до петък: 8: 30 – 13: 30 часа

За повече информация и записвания се свържете с нас!

Телефон: 0899584100

http://www.palitra.bg

Подобни обявифинансови… от palit на 02 Mar 2017

21.00 лв.


Тематични… от palit на 16 Feb 2017

1.00 лв.


Детегледачка от palit на 10 Dec 2015

По договаряне

230.00 лв.


Оферти на цената: 0 Вижте всички »
Добавена: 27 Oct 2014 21:24
Преглеждания: 274

Реклама

Информация за контакт


Град: София
Име и телефон за контакт: Наташа Иванова
Email адрес:
Докладвай за нередност