Почивка и туризъм в село Момчиловци


Описание / Информация

 

ТА „ВИТАЛИТИ ТРАДИШЪНС“ ООД, е създадена сцел да развива туроператорска и турагентска дейност основно в региона на Родопапланина, и по-специално в родопското село Момчиловци.

Притежава удостоверение за регистрация № РК – 01 – 74532 за Туроператор и Турагент, издадено от Министерството натуризма.

Предлагаме: собствен целогодишен туристически продукт за всички възрастис много дейности, забавления, приключения, празнични оферти, програми за преминаващи групи, екскурзоводи,пешеходни и вело преходи, ски, сноуборд, информация, настаняване и др.

Екологичночисти продукти, произведени в Момчиловци.

КЛИЕНТИТЕНИ българи, китайци, руснаци, французи, американци и други,знаят че са специални за нас! Правим всичко възможно престоят им при нас дабъде ползотворен, цветен и незабравим!

 

ЗАЩО В МОМЧИЛОВЦИ?

ЗАЩОТО ТОВА Е ЗЕМЯПОГАЛЕНА ОТ БОГА!

РАЙСКО КЪТЧЕ, СЪХРАНИЛО БЕЛЕЗИТЕ НА ВРЕМЕТО…

ТУК ЧОВЕК СТАВА ЗДРАВ, ДУШЕВНО БОГАТ, СВОБОДЕН И ОБНОВЕН!

Момчиловци е  мечтаната планинскаприказка!

Сгушено в скута на Родопа планина, ви обещава приказна почивка! 

Красивата природа, съхранените легенди и обичаи, преплетени с многовековнаистория ще се превърнат в подарък за душата. Тук три светещи кръста и 27параклиса бдят над християнската вяра, а лековито Аязмо цери млади истари. Заради отрицателно-йонизирания  боров въздух, здравословната кухня,възможността за преходи сред величествената природа и вярата, която лекува,селото е обявено за здравно-духовен център. Забележителностите вМомчиловци и околностите правят населеното място желана туристическадестинация, гостоприемна в четири сезона. Не случайно селото е известно в цялКитай като оазиса на дълголетието! Посетете го! Тук ви очакваме с усмивка!

Подобни обявиот 103 лв.… от Maria на 26 Sep 2017

66.00 лв.


Вила до Пампорово… от Maria на 09 Nov 2017

350.00 лв.


Двудневна… от Maria на 18 Jan 2017

89.00 лв.

По договаряне


Оферти на цената: 0 Вижте всички »
Добавена: 12 Oct 2017 16:14
Преглеждания: 74

Реклама

Информация за контакт


Град: Смолян
Име и телефон за контакт: 0888147991
Email адрес:
Докладвай за нередност